& de KIDS is een blog over alles wat met kinderen te maken heeft. Je vindt hier de leukste tips en inspiratie op het gebied van wonen, creatieve activiteiten en spelen, dagjes uit en vakanties, mode en eten. Bovendien verrast & de KIDS wekelijks met een nieuw avontuur in de eigen verhalenreeks over Unnie en Punnie!

Over de auteur

Achter de artikelen op & de KIDS schuilt Joyce, zelf moeder van twee kinderen en freelance vertaler en schrijver van beroep. Ik ben deze blog gestart, omdat ik het simpelweg leuk vind alles wat ik op het internet tegenkom dat te maken heeft met kinderen te delen met andere moeders. Bovendien is de & de KIDS blog ook een mooie proeftuin, waarin ik mijn schrijfvaardigheden kan ontplooien.

Over Unnie en Punnie

Als schrijver en liefhebber van tekenen en schilderen leek het haast het ultieme project: het schrijven en illustreren van een kinderverhalenserie. Unnie en Punnie zijn karakters, die direct afkomstig zijn uit het kleine peuterhoofdje van mijn oudste, die regelmatig fantasieverhaaltjes verzint met dit olijke duo in de hoofdrol. Unnie is een meisje van 4 jaar oud, die samen met haar 5-jarige neefje Punnie de beste vriendjes is. Unnie is meestal een beetje verlegen, maar laat zich door het enthousiasme van de ontdeugende Punnie al snel meeslepen.

Unnie en Punnie beleven alledaagse avonturen, die voor peuters en kleuters spannend en hopelijk erg herkenbaar zullen zijn. De verhaaltjes over Unnie en Punnie zijn geschreven op rijm, wat het extra leuk maakt om ze voor te lezen aan jongere kinderen. Elke vrijdag vind je een nieuwe rijm op deze website en de Facebook-pagina!

Neem contact op

Mocht je me een vraag willen stellen of om een andere reden contact willen opnemen, aarzel dan niet een reactie te plaatsen onder één van de artikelen op deze blog, op Facebook of een tweet te sturen @endekidsNL. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord!

Heb je een suggestie voor een leuk artikel of zit je met een vraag met betrekking tot kinderen, waar ik misschien in een blogpost aandacht aan kan besteden? Wil je een onderwerp aandragen voor de Unnie en Punnie verhalenreeks? Laat het me weten!

Voor medebloggers en bedrijven

Heb je interesse om de samenwerking aan te gaan? In dat geval nodig ik je uit een mailtje te sturen naar joyce@endekids.nl. Ik sta open voor alle suggesties!